Заходи до Дня Соборності України

23.01.2015 11:26

 

22 січня - наша школа відсвяткувала День Соборності України. 

Ситуація, в якій опинився наш народ, вимагає від нас не забувати такі події як АКТ ЗЛУКИ УНР ТА ЗУНР. 

Зважаючи на це, ми провели такі заходи: 

1) діяла фотодокументальна виставка «В єдності сила. Соборна Україна»;

2) було проведено акцію “Українці, єднаймося”, мета якої полягала у єднанні за допомогою української мови. Усім бажаючим пропонували виконати українську пісню чи продекламувати вірш українською мовою, за це учасники отримували стрічки єднання. Таким чином, ми хотіли продемонструвати, що ми - єдині і батьківщина у нас - Україна;

3)ми провели виховний захід “І ОБНЯЛИСЯ БЕРЕГИ ОДНОГО, ВІЧНОГО НАРОДУ”. Захід розпочався зі спільного виконання Гімну України, далі продовжили свято ведучі та учні школи, які виконували пісні та декламували вірші про Україну. Не забули організатори заходу і про Небесну Сотню,яка саме у цей день рік назад почала поповнюватися першими іменами Героїв, тому вшанували всіх загиблих на Майдані та помолилися за долю України.

Щиро дякуємо педагогічному та учнівському колективу, що долучилися до акції та продемонстрували нашу єдність і згуртованість! Дякуємо усім, хто відвідав наш захід: співав з нами Гімн, вшановував пам’ять Героїв Небесної Сотні та хвилювався за долю нашої держави!

Слава Україні!