Життя школи у вересні

30.09.2019 13:15

та вчителі були задоволені.       Першого вересня усі дороги ведуть до школи – розпочався новий навчальний рік, який завжди означає нові відкриття, нові звершення. Урочисто та радісно відбулося свято Першого дзвоника у навчально-виховному комплексі с. Здомишель.  Яскравим та незабутнім для цьогорічних першокласників (26 учнів) НУШ  було  свято на подвір’ї рідної школи, яка відтепер для них буде другим домом, а перша вчителька – другою мамою, що поведе у цікавий світ знань. То ж від сьогодні школярі підкорятимуть нові вершини знань та рухатимуться незвіданими лабіринтами до своєї мети. Відтепер їхні здібності та наполегливість стануть запорукою успіхів у навчанні. Любімо і пишаймося нашими дітьми, бо вони – майбутнє Української держави!

    Але не тільки навчанням живуть  здобувачі освіти НВК с.Здомишель. Протягом місяця вересня  у навчальному закладі відбулося багато подій, про які ми не можемо не розказати. Отже, до Дня фізичного спорту в школі пройшли спортивні змагання «Веселі старти» серед 3,4-их класів(вч. Гурський М.З., вч. Гурський В.М) та  конкурс серед учнів 11 класу за найкраще виконання спортивних вправ(вч. Гурський М.З.).

    Традиційно восени у школі проводиться осінній  ярмарок. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Тут пропонують солодощі та страви української національної кухні, фрукти ,сік. Дорослі та малі залюбки продають і купують. Кожен хоче продати своє та купити щось смачненьке. 

     Щедра осінь також поділилася з нами дарунками, пахучими квітами, овочами та фруктами. Так, у нашому навчальному відбулася виставка дитячих виробів та квіткових композицій «Фантазія і природа». Всі класи мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали, даровані матінкою – Землею. Кожна робота – це витвір мистецтва. Неначе господарка – осінь завітала у гості з казковими героями. У кожну роботу дитина вклала частинку своєї душі, вміння, власне бачення прекрасного, тому всі вироби заслуговують уваги.  По закінченню заходу було проведено лінійку, на якій заступник з виховної роботи підвела підсумки проведення виставки, подякувала учням і педагогам за активну участь у заході та нагородила переможців і призерів подарунками.

      29 вересня в парку смт Ратне до Всесвітнього дня бібліотеки пройшов КВЕСТ, в якому наша команда «Максимум» (Серпутько Валерія, Харковець Іванна, Нифодюк Максим, Тимощук Богдан) у запеклій боротьбі зайняли ІІ місце. Молодці!

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
     Відбулося таке свято і в НВК с.Здомишель. Зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя, пісні. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники навчального закладу від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. День самоврядування пройшов на вищому рівні, діти

    Ось таким насиченим видався місяць вересень та початок жовтня.      

Фото дивимося за посиланням: drive.google.com/open?id=1lAjU44O5eNb01zF33QzmcLPAfgS09Whr