Всеукраїнський тиждень права

17.12.2018 15:40

      З 10.12.18. по 14.12.18  традиційно В НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – дитячий садок» с. Здомишель проводиться Всеукраїнський тиждень права. Цілий тиждень ми обговорювали  наші права та нагадували усім і про наші обов'язки. 

    Розпочавсь тиждень загальношкільною лінійкою, на якій заступник з виховної роботи Чернусь Л.М. ознайомила учнів з планом проведення тижня правових знань. Протягом цього тижня у всіх класах класоводи та класні керівники провели виховні години на правову тематику.

        З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини та громадянина бібліотекар Нифодюк Г.І. організувала книжкову виставку.

       Просвітницька комісія учнівського самоврядування намалювала провела анкетування серед учнів «Чи не порушують у нашій школі права дитини».

       Вчитель правознавства Безносюк М.В. провела правовий тренінг серед 10 та 11 класів  «Вчимося захищати свої права».

      Практичний психолог Пех В.А. провела просвітницьке заняття «Знання прав не звільняє від обов’язків»(10 кл.), «Наші права – щасливе дитинство»(3 кл.), «Діти теж мають право» (6 кл.).

       В школі пройшов конкурс на кращий малюнок « Я маю право…».        Закінчився Всеукраїнський правовий тиждень загальношкільною лінійкою та підведенням підсумків виконаної роботи.

Фото за посиланням: drive.google.com/open?id=1gmC6BdRg57_UWkVs1xMVaZo3GQYETCcn