Тиждень безпеки дорожнього руху

24.05.2021 12:12

Тиждень безпеки дорожнього руху

В Україні з 17 по 21 травня 2021 року проходить Тиждень безпеки дорожнього руху.

В нашому навчальному закладі проведено ряд тематичних заходів:

-         з учнями 1-5 класів проведено конкурс малюнків «Ми уважна на дорозі»;

-         членами прес-центру ППР школи підготовлено інформаційні плакати з питань користування громадським транспортом та поведінки у ньому. Також оформлено фліп-чарт на тему попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

-         з молодшими школярами проведено ігри на свіжому повітрі «Кольори світлофора», «Зебра», «Водії та пасажири», які розвивають  спритність і уважність у дітей, допомагають пригадати правила поведінки на дорозі, в транспорті, при переході вулиці.

-          проведено конкурсну гру «Правила безпеки під час переходу вулиці». Метою заходу було ознайомити учнів з місцями безпечного переходу проїзної частини дороги, із дорожніми знаками, закріпити і актуалізувати знання учнів про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях; розвивати пізнавальні інтереси, уміння орієнтуватися на вулиці; виховувати культуру поведінки на вулицях.

Класними керівниками та класоводами 1-11 класів проведено єдиний національний урок «Будь помітним на дорозі. Безпечна дорога додому»

Фото: drive.google.com/drive/folders/1U7rMrkKb2nIgAtmw6NomLZoqzc9LlEnx?usp=sharing