Свято осені

26.10.2018 17:17

Останні дні перед канікулами стали для учнів НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – дитячий садок» с.Здомишель дуже пам’ятними.  Так, 25 жовтня  в школі відбулася  виставка осінніх композицій «Дари  пані Осені». І  кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт!

     Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи. Ніхто не залишився осторонь, всі учні мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і виноград, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого . 

         А роботи представлені школярами початкових класів настільки вразили своєю пишністю та незвичайністю, що журі не змогло визначитись з 1 місцем, адже всі його заслуговували. Виставка  гарно розвиває творчу уяву учнів, допомагає об’єднати інтереси всієї родини для виконання цікавої справи. Вона заряджає своїм позитивом усіх відвідувачів, дарує естетичну насолоду, заохочує усіх приєднатися до колективної творчості.

    Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить Осінній ярмарок в НВК «ЗОШ І – ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Здомишель Такий захід згуртовує всю шкільну родину – учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує  вулик . Так, 27 жовтня на другій  великій перерві перед присутніми розгорнувся справжній смачний світ: акуратно , зі смаком сервіровані столи, вбрані у вишиванки продавці і безліч ласощів.  Чого там тільки не було: різноманітні тістечка та печива, пряники та коржики, тортики та кексики, напої , виноград та яблука, шашлики та піца. Зійшлося багато покупців, серед яких були і учні, і батьки, і вчителі, і адміністрація школи. Кожний прилавок оточувало багато покупців, які бажали придбати смакоту. Поки одні школярі вели жваву торгівлю, інші радували усіх прсутніх творчими номерами. 

    Ярмарок тривав близько години, впродовж якої столи-прилавки швидко стали пустими, а всі його учасники  повернулися до своїх буденних справ. Усі виручені гроші залишилися у фондах класів.

      Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з ярмарку та виставки осінніх композицій:

drive.google.com/open?id=1eYjYn4F8lWZ7KqjJzceDU8wKX_bI2WzO