Пришкільний табір з денним перебуванням «Дивограй»

01.06.2019 09:48

Літо ! Канікули! Це період зміцнення здоров’я, нових пригод, яскравих вражень, творчості, пізнання світу. Це час, коли учні мають можливість відпочити від шкільної рутини.

        27 травня гостинно відчинив двері для 25 вихованців пришкільний табір з денним перебуванням «Дивограй», який діє при НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с.Здомишель. Під час організаційної лінійки сформувалися два загони «Посмішка» та «Розбишаки». За кожним загоном закріплений вихователь, який допомагає вихованцям брати участь у різних заходах. Після сніданку та бесіди з безпеки життєдіяльності пройшло урочисте відкриття табору. Весело та гамірно було на шкільному майданчику: діти співали пісні, танцювали, декламували вірші, грали в різноманітні ігри. Кожного дня передбачено проведення цікавого та змістовного дозвілля: конкурсів, вікторин, змагань, спортивних рухливих ігор на природі, свят, інсценізації казок. Щоденна робота табору розписана до хвилини, всі заходи, що проводяться, - екскурсії, конкурси, змагання - все відображається на фліп – чарті  «Дивограй», а яскраві табірні куточки, що є своєрідною рекламою пришкільного табору, закликають дітей обов'язково прийти до закладу наступного дня.


        Щоденник проведених днів у таборі: День творчості, День пригод, День казки, День спорту, День дитини, День інтелектуалів, День мультику,День фантазерів, День сміху, День моїх захоплень, День бантиків, День розваг, День табору.

 

Фото за посиланнями: drive.google.com/open?id=1ZglEQrIfWJCzxRdu7o0EBn-kxc2a4uQT

                                drive.google.com/open?id=18dkCq6ZZ6DO8Cf66aW_alXyhxBVJ5guf