Герої не вмирають...

20.02.2019 13:46

Герої не вмирають…

 

     18-21 лютого вся Україна вшанувала День пам’яті Небесної сотні. Цей трагічний день ввійшов в історію нашого народу, як символ нескореності та самопожертви кращих синів України.

      Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

      До Дня  пам’яті Героїв Небесної сотні відбулось вшанування загиблих учасників Революції Гідності. Так, 20 лютого в НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Здомишель заступник з виховної роботи Людмила Чернусь провела тематичну  загальношкільну лінійку «Герої не вмирають…», на якій учні мали можливість вкотре пригадати події зими 2014 року, слухали вірші під пісню «Пливе кача», короткі біографічні довідки про перших загиблих, переглянули відео про розстріл мирної демонстрації, дівчата під час танцю запалили свічки пам'яті.Вшанували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, подякували Героям за їхню мужність та відвагу. Герої не вмирають, вони стають легендою, взірцем для майбутніх поколінь. Бо ж свідомо боротися і віддати життя за Батьківщину — це подвиг справжнього патріота-українця. Слава Україні! Героям Слава!

Фото за посиланням: drive.google.com/open?id=1-PdiGU0H1iFqzyf4Kcw8IDI0AZEwS-QI