День збройних сил України

07.12.2021 10:37

День збройних сил

6 грудня в Україні святкують День збройних сил. Проголосивши 1991 року незалежність, Верховною Радою було  ухвалено низку законодавчих актів, що стосуються військової сфери. Основні документи – Концепція оборони та будівництва Збройних Сил України, ухвала "Про Раду оборони України", закони України "Про оборону України", Військова доктрина України та закон "Про Збройні Сили України" – визначили вектор розвитку збройних сил держави на всі подальші роки.

Заступником директора з виховної роботи Хартонюк В.В. та педагогом –організатором Грицак М.В. проведено з учнями 7-Б  класу змагання-подорож  на тему «Збройні сили – наша гордість». Конкурси проводилися між двома командами «Гроза» та «Герої України». Діти отримали маршрутний лист, відповідно до якого рухалися від станції до станції. Під час гри учасники відвідали зупинку «Асоціативний кущ», «Портрет захисника», «Склади вірш», «Вислови думку», «Зайві літери», «Дешифратор».

На завершення подорожі команди оформили вишиванку – оберіг для всіх захисників нашої країни. Як підсумок змагання учасники отримали грамоти за І місце та за активну участь.

Фото: drive.google.com/drive/folders/1YuEumD3l0JXKthfgKm-BG6Agf0v3Fq9H?usp=sharing