День Збройних Сил України

09.12.2018 02:46

Україна сьогодні - незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі. І служать наші хлопці сьогодні на Батьківщині. Ми любимо свою армію. Служити в ній - справа честі та обов'язку… Тому напередодні Дня  Збройних Сил України, 5 грудня, в НВК «ЗОШ I - III ступеня – дитячий садок» с. Здомишель серед хлопців 10-11 класів відбулися спортивні змагання, які  сприяли  згуртуванню  колективу, розвитку  фізичних здібностей, кмітливості та спритності (організатор змагань – вчитель ЗВ Гурський М.З).

      Спочатку учасники пройшли урочистим маршем. Гра складалася з декількох етапів військового напрямку, конкурсів («Армреслінг», «Влуч у ціль», «Переправа», «Спецназівець», «Умілі руки», «Хто сильніший – молодець», «Підняття штанги»).  Вболівальники весело аплодували та відстоювали свої команди.

      За результатами всіх етапів змагань перемогу в здобула команда 10 класу.

 Старшокласники нашої школи показали , як вони готуються до захисту cвоєї Вітчизни, продемонстрували  свої знання і вміння з допризивної підготовки, свої силові якості, кмітливість, спритність. Основною метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння.

Фото заходу за посиланням: drive.google.com/open?id=16_J-oQ85M8ngN8wQdoLGDFkEJvIUNgf_