День працівників освіти

04.10.2014 10:00

 

3 жовтня школа відсвяткувала День працівників освіти. Учнями центру науки і освіти  класів було організовано День учнівського самоврядування, основною метою якого було дати можливість учням відчути себе вчителем та пробувати себе в ролі керівника класного колективу. Варто сказати, що учні успішно виконали поставлені перед собою завдання, продемонструвавши впевненість у собі.

Учні, що входять до  центру культури та дозвілля  привітали працівників освіти написом на асфальті перед школою. Крім того, щоб у закладі створити святковий настрій, вони прикрасили вхідні двері вітаннями та побажаннями.

Перед початком занять усіх зустрічали україночки з вітальними листівками зі словами вдячності від учнів 5-10 класів.

О 13 год. відбулася святкова лінійка «Спасибі Вам, що Ви на світі є, що сієте добро, як щедрий колос»,організована центром культури та дозвілля. На святковій лінійці лунали слова подяки для усіх працівників школи, усім вчителям президент ППР вручила  дипломи та букети квітів, зроблені гуртківцями-квітникарями. Після лінійки учні подарували квіти поварам, прибиральницям, техпрацівникам.

Волонтери школи не забули і про вчителів-пенсіонерів – відвідали усіх та подарували листи-подяки, виготовлені прес-центром школи, і квіти.