День Героїв Небесної Сотні

19.02.2021 10:23

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого  в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. В цей день ми вшановуємо подвиг учасників Революції гідності та увічнення пам'яті всіх, хто загинув на Майдані.

 «Небесна Сотня»  — так назвали  загиблих  протестувальників, які мали безпосередній стосунок до ідеї та акції Євромайдану (Революції Гідності) у грудні 2013 — лютому 2014 року.  Подвиг Героїв Небесної Сотні надихнув на боротьбу з російською агресією сотні тисяч українців.

17 лютого учнями 8 класу, під керівництвом класного керівника Катерини Миколаївни Шиманської, проведено виховний захід, приурочений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!

 

На даному заході здобувачі освіти та педагоги згадали усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Такі трагічні події в історії України згуртовують нас, живих, дають силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення держави на власній землі.

Нехай назавжди у нашій пам’яті залишаться ті, хто зробив мужній крок до самопожертви та безсмертя! Ми відповідальні перед ними та перед собою  за долю і майбутнє нашої країни!

Фото: drive.google.com/drive/folders/1y4n2zOpA4mnhY9wxLe7UtqV8RMFi-AUy?usp=sharing