6 грудня - День Збройних сил України

07.12.2023 10:16
6 грудня відзначаємо День Збройних сил України.
Це свято мужніх і сильних, самовідданих і рішучих, тих, хто боронить нашу землю від ворога, даруючи нам надію на завтрашній день, тих, чия відданість та героїзм створюють міцний щит, який захищає нашу Батьківщину.
В Здомишельському ліцеї до свята проведено захід «Слава ЗСУ!», в рамках якого відбулися змагання між трьома командами: учнів 9А- 9Б класів, учнів 11 класу та команди ЗСУ. Учасники мали можливість показати силу та вправність в конкурсах з перетягування линви, армреслінгу, влучної стрільби з гвинтівки, підтягування. Свою спритність продемонстрували в естафетах. Щиро дякуємо нашим військовим, які взяли участь у змаганнях та показали гідний приклад для наслідування.
Висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці. Нехай Господь оберігає вас. Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші ГЕРОЇ! Слава ЗСУ! Слава Україні!
Ми пишаємось ВАМИ!!!